• Azilum 4

   2.100 Ft

   4. számunkban olvasható végre magyar nyelven Arthur Machen A nagy Pán isten című elbeszélése, valamint folytatjuk A három imposztor című regényét is. Megismertetjük az olvasókkal Irvin S. Cobb Halfejét, amely számos lovecrafti novellában felbukkanó mélységlakók irodalmi elődje volt.

   Montague Rhodes James neve már nem ismeretlen a hazai olvasóközönség előtt. Most három, magyarul még meg nem jelent történetét hoztuk el, valamint azon esszéit szedtük egy csokorba, amelyekben kifejti a rémtörténetek hatásmechanizmusát és a szellemtörténetek legkiválóbb irodalmi megfelelőit.

   Emellett interjút közlünk állandó illusztrátorunkkal, Juhász Ernővel, de bemutatunk egy külföldi fiatal hölgyet is, aki nem is akármilyen kézműves szobrokat készít. Ezen kívül még sok más rémség várja olvasóit az Azilum oldalain!

  • Azilum 1

   1.200 Ft

   Honlapunk, a Magyar H. P. Lovecraft Portál 2011 októberében, megújult tartalommal és külsővel nyitotta meg virtuális kapuit. Az Olvasó pedig honlapunk egyik „vadhajtását”, az Azilum első számát tartja a kezében. Feladatunk, hogy egy magazin keretei közt is folytassunk egy Lovecraft-diskurzust, amely célja az író életének és munkásságának megismertetése az olvasóközönséggel. Az Azilum hasábjain épp úgy találkozhat mindenki novellákkal és elméleti írásokkal, mint film- és játékajánlókkal. A Cthulhu-mítosz a kultúra minden szegmensére hatással volt és van: a nagy Mester fantasztikus világa a filmvászonról, vagy akár egy bögre oldaláról is visszaköszönhet manapság. Magazinunkban e széles kulturális termékek garmadájából tallózunk. Remélhetőleg az Olvasó minél nagyobb megelégedésére.

  Start typing and press Enter to search

  Kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.